Hat klub összesen 1,35 millió forintot fizet


A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtöki ülésén hat klubot összesen 1,35 millió forintra büntetett.

   

A testület a Haladás-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a hazai és a vendégcsapatot visszaesőként egyaránt 250 ezer forintra büntette. Mindkét gárda szurkolói szidalmazták az ellenfelet és más sportszervezetet, míg a hazaiaknak a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértését is felrótták. 
   
A Vasas-Debreceni VSC meccsel kapcsolatban szintén mindkét klub visszaesőként kapott pénzbírságot, mivel szurkolóik az ellenfelet szidalmazták. Az angyalföldieknek 150, a hajdúságiaknak 200 ezer forintot kell fizetniük.
   
A Diósgyőri VTK-Újpest találkozó kapcsán egyaránt 250 ezer forintos büntetést szabott ki a fegyelmi bizottság. A miskolciaknak ugyancsak visszaesőként rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért és szurkolóinak az ellenfél szidalmazásáért kell fizetniük. A lila-fehér klub azért kapott büntetést, mert drukkerei pirotechnikai eszközöket használtak, valamint az ellenfelet szidalmazták.

forrás: MTI
Copyright © sokxos. Blogger Templates Designed by OddThemes