Az Erste Bank lett a jégkorong-válogatott főszponzora is


Az első osztályú felnőtt férfi jégkorongbajnokság után a magyar válogatott főszponzora is az Erste Bank lett.

   

A pénzügyi szervezet az elmúlt idénytől három évig az Erste Liga névadója, a hazai sportági szövetség (MJSZ) szerdai közleménye szerint pedig az első szezon értékelése után a válogatott szponzorálására is ajánlatot tett, s két évre szóló szerződést írt alá az MJSZ-szel. 
   
"Tekintettel a mögöttünk hagyott szezon pozitív tapasztalataira, gyors elvi megállapodás született a feltételekről. Ez azt jelenti, hogy a 2018/19-es szezontól kezdve két évig az Erste Bank lesz a válogatott főszponzora is, bizonyítva hosszú távú elkötelezettségét a magyar jégkorong mellett" - idézi a kommüniké Such Györgyöt, az MJSZ elnökét.
   
"Az elmúlt évadban a felnőtt profiliga támogatása már megerősített bennünket abban, hogy Magyarországon ez a sportág fejlődik a legígéretesebben. Az idei budapesti világbajnokságon ismét megmutatta a magyar válogatott, hogy komoly potenciál van benne. Az Erste Bankot is meggyőzte teljesítményük, emiatt döntöttünk úgy, hogy ajánlatot teszünk a válogatott szponzorációjára" - indokolta a lépést Jelasity Radován, a magyarországi Erste Bank elnök-vezérigazgatója.

forrás: MTI
Copyright © sokxos. Blogger Templates Designed by OddThemes